Dead Space

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Pre-order Dead Space en krijg extra's

PlayStation 3 bezitters die Dead Space gaan pre-orderen hebben geluk! Zij krijgen namelijk een aantal extra's bij hun pre-order.

Om te beginnen krijg je bij je pre-order de Obisidian Rig. Deze kan je downloaden via het PlayStation Network. Er is nog meer, je krijgt ook een andere outfit. Ook je taaiheid zal verhoogd worden en je hebt meer inventory slots.

Naast de Obisidian Rig krijg je via een speciale code ook nog een Scorpion Rig. Het is nog niet bekend of Nederlanders ook van deze actie kunnen genieten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?