Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Release soundtrack Fable 2 duurt niet lang meer

Op 25 november is het zover, dan brengen Microsoft en Else Music Works de soundtrack van de fantasy RPG Fable 2 uit. De soundtrack zal zowel in de winkels als in iTunes aangeboden worden. Russel Shaw heeft verteld dat het best moeilijk was om al die muziek voor de game te maken:

We had a lot of music to record, covering many different styles including chamber, Celtic, classic, quirky, pure pizzicato, atmospheric and dramatic.

Scripted moments have orchestral cues relevant to what is happening at that point in the story - sad, dramatic, mysterious, tension and danger. The final result is a very rich, Hollywood style score covering many genres.

De lijst met songs die de soundtrack bevat, kun je hier bekijken:

- "Fable Theme" - Russell Shaw (Music Box Theme - Danny Elfman)
- "Old Town" - Russell Shaw
- "Bowerstone Cemetery" - Russell Shaw
-"Bowerlake" - Russell Shaw
- "Wraithmarsh" - Russell Shaw (Music Box Theme - Danny Elfman)
-"Fairfax Castle" - Russell Shaw
-"Westcliff" - Russell Shaw
- "Oakfield" - Russell Shaw
- "Bowerstone Market" - Russell Shaw
- "Shadow of Evil" - Russell Shaw
- "Howling Halls" - Russell Shaw
- "Marcus Memorial" - Russell Shaw

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?