Releasedatum Hogwarts Legacy voor Switch onthuld

Geplaatst: 13 mei 2023 12:30
-

Goed nieuws voor de Harry Potter fans die dolgraag Hogwarts Legacy op de Nintendo Switch willen spelen. De ontwikkelaars hebben namelijk de releasedatum voor de Switch-versie onthuld.

Hogwarts Legacy is 12 miljoen keer verkocht, maar daar zitten de verkoopcijfers van de PlayStation 4 en Xbox One nog niet bij. De game is dus razend populair en dat blijkt wel uit de Hogwarts Legacy reviews. Hoewel de game momenteel al op vier consoles en de pc te spelen is, werd de releasedatum voor de Nintendo Switch telkens verschoven. Via een Tweet laten de ontwikkelaars nu weten dat Hogwarts Legacy aan het eind van dit jaar uitkomt. 14 november is de grote dag voor Hogwarts Legacy, want dan verschijnt de game ook voor de Nintendo Switch.

Als je met smacht aan het wachten bent voor de Switch-versie en nog wat informatie nodig hebt. Dan vind je alle belangrijke informatie in ons alles wat je moet weten over Hogwarts Legacy artikel.

Op 14 november kun je aan de slag met Hogwarts Legacy op de Nintendo Switch. De game is momenteel al te spelen via de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Ontwikkelaar:

Avalanche Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

10 februari 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord