Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Hogwarts Legacy

  • Ontwikkelaar Avalanche Studios
  • Eerste releasedatum 10 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Hogwarts Legacy is meer dan 12 miljoen keer verkocht

Iedereen is bezig met Hogwarts Legacy en dit is te af te leiden uit de verkoopcijfers. Warner Bros. heeft aangegeven dat de magische RPG meer dan 12 miljoen keer over de toonbanken is gevlogen.

Ondanks de controversie rondom J.K. Rowling en het feit dat de PlayStation 4- en Xbox One-versies nog moeten verschijnen, doet Hogwarts Legacy het uitstekend. Al 12 miljoen eenheden zijn verkocht en de RPG heeft 850 miljoen dollar opgeleverd. De game is pas twee weken uit, dus dit belooft veel goeds voor uitgever Warner Bros. en ontwikkelaar Avalanche Studios. Spelers hebben in totaal al 280 miljoen uren gespendeerd in de wereld van Hogwarts Legacy.

Lees hier onze Hogwarts Legacy guide over Hogsmeade. Wil je jezelf graag inlezen? Check dan hier alles wat je moet weten over Hogwarts Legacy.

Hogwarts Legacy is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?