Hogwarts Legacy is meer dan 12 miljoen keer verkocht

Geplaatst:

Iedereen is bezig met Hogwarts Legacy en dit is te af te leiden uit de verkoopcijfers. Warner Bros. heeft aangegeven dat de magische RPG meer dan 12 miljoen keer over de toonbanken is gevlogen.

Ondanks de controversie rondom J.K. Rowling en het feit dat de PlayStation 4- en Xbox One-versies nog moeten verschijnen, doet Hogwarts Legacy het uitstekend. Al 12 miljoen eenheden zijn verkocht en de RPG heeft 850 miljoen dollar opgeleverd. De game is pas twee weken uit, dus dit belooft veel goeds voor uitgever Warner Bros. en ontwikkelaar Avalanche Studios. Spelers hebben in totaal al 280 miljoen uren gespendeerd in de wereld van Hogwarts Legacy.

Lees hier onze Hogwarts Legacy guide over Hogsmeade. Wil je jezelf graag inlezen? Check dan hier alles wat je moet weten over Hogwarts Legacy.

Hogwarts Legacy is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Variety
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 februari 2023

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord