Releasedatum Metro Exodus DLC Sam's Story bekend

Geplaatst:
Aangepast: 27 januari 2020 22:26

Metro Exodus komt met een tweede grote DLC, genaamd Sam's Story. De releasedatum van deze DLC is nu ook eindelijk bekend.

De games uit de Metro-serie staan natuurlijk vooral bekend om hun geniale storyline, wat ook wel logisch is voor games die zijn gebaseerd op een boek. De laatste game uit de serie, Metro Exodus, krijgt er een nieuwe story bij in de vorm van een DLC. Het verhaal volgt Sam, een Amerikaanse ex-marinier die samen met Artyom de wereld buiten Metro wilde verkennen. Hij probeert nu weer terug naar zijn thuisland te komen, maar dat blijkt een grotere uitdaging dan hij had verwacht. De DLC introduceert nieuwe characters, nieuwe wapens en nieuwe mutanten, maar ook een nieuwe wereld, die goed is voor uren aan gameplay. Deze DLC is het tweede deel van de laatste Expansion Pass, die begon met The Two Colonels.

Metro Exodus: Sam's Story komt uit op 11 februari, op alle platforms die de game ondersteunen. Ben je nog niet zo bekend met de game? Lees dan onze Metro Exodus review!

Bron: 4A Games

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metro Exodus

Series

Metro

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

4A Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord