Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Releasedatum Rock Band bekend

In Amerika is Rock Band nu al een tijdje uit, maar Europa moet nog even wachten. Electronic Arts heeft vandaag bekendgemaakt dat deze game op 6 maart 2008 zal uitkomen op Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 2.

Rock Band is een bundelpack waarbij je een microfoon, een gitaar, een basgitaar en een drumstel krijgt. Dit is allemaal in speelgoedvorm natuurlijk. De game is met z'n vieren te spelen. Online of met een groep vrienden. Er zitten al een hoop nummers bij de game inbegrepen, maar het is ook mogelijk om tracks en packs te downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?