Resident Evil 4 meer dan 5 miljoen keer verkocht

Geplaatst:
Aangepast: 22 juli 2023 10:59

De Resident Evil 4 Remake heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Capcom vertelt vol trots dat de game vijf miljoen keer is verkocht.

Capcom heeft aangekondigd dat de Resident Evil 4 Remake wereldwijd meer dan vijf miljoen keer is verkocht. De Resident Evil-franchise, die bekend staat om zijn survival horror-games, is sinds het debuut in 1996 in totaal meer dan 142 miljoen keer over de toonbank gegaan en is daarmee de grootste titel van Capcom. Resident Evil 4, een remake van de game uit 2005, biedt een frisse gameplay-ervaring met een opnieuw uitgewerkt verhaal en gemoderniseerde gameplay en met verbeterde visuals door middel van Capcoms eigen RE ENGINE. De verkoop van de game kreeg een boost door positieve reacties van klanten en de release van gratis extra downloadbare content genaamd The Mercenaries. Capcom is van plan de verkoop verder uit te breiden met de aankomende release van Resident Evil 4 VR Mode, compatibel met PlayStation VR2.

Resident Evil 4 Remake is nu te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series en binnenkort op PlayStation VR2.

Bron: Capcom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 4 Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 maart 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord