Resident Evil 4 Remake meer dan acht miljoen keer verkocht

-

What are ya buying? Nou, ik denk dat de Resident Evil 4 Remake ondertussen genoeg verkocht is, want Capcom laat weten dat de horrorgame 8 miljoen keer is gesleten!

Via social media laat Capcom weten dat deze mijlpaal is bereikt. In 2023 kwam de Resident Evil 4 Remake uit en het kon rekenen op torenhoge cijfers van de pers en lovende reacties van de fans. Het is daarom ook niet heel verrassend dat de game zo goed is verkocht, maar toch is het mooi nieuws om stil bij te staan. Capcom bedankt de fans voor het spelen van de remake en viert het hoogtepunt met een nieuw kunststuk. Het is even de vraag wat er nu op de planning staat voor de Resident Evil-franchise. Natuurlijk spelen er geruchten rondom Resident Evil 9, maar er wordt ook volop gespeculeerd over andere remakes.

Check hier onze review van Resident Evil 4 Remake, stranger!

Resident Evil 4 Remake is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation-consoles.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 4 Remake

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

24 maart 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
VR
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord