Revelio! Gameplay Hogwarts Legacy op Switch opgedoken

Geplaatst: 7 november 2023 19:06
Aangepast: 7 november 2023 19:06
-

Kan een veeleisende game als Hogwarts Legacy ooit fatsoenlijk draaien op een handheld console? Menig NASA-pc eigenaar zal beweren van niet, maar de komst van een Switch-versie zou het tegendeel moeten gaan bewijzen. Eén ding is zeker, je moet behoorlijk over magische krachten beschikken om een game als Hogwarts Legacy succesvol naar de Switch te porten, maar bij Avalanche lijken ze over behoorlijk capabele wizards te beschikken.

Uit recentelijk opgedoken gameplaybeelden blijkt namelijk dat Hogwarts Legacy het helemaal niet zo verkeerd doet op de Switch, zelfs in handheld modus. X-gebruiker Tal Helfgott levert daarvan het bewijs op het platform dat ooit bekend stond als Twitter. Gezien de game geen rechtstreekse screen capture functionaliteit ondersteunt - wat vaker voorkomt bij zeer veeleisende Switch-titels - moeten we het voor nu doen met een off-screen opname, al bewijst dat ook meteen dat het gaat om de handheld modus.

Nou, wat vinden we ervan? Helemaal zo verkeerd nog niet, al zeg ik het zelf. Stukken beter dan de Mortal Kombat 1 port, dat is zeker. Heeft al dat uitstel van de Switch-versie van Hogwarts Legacy toch nog ergens nut voor gehad.

Hogwarts Legacy verschijnt op 14 november op de Nintendo Switch. Mocht je geen flauw idee hebben waar dit hele bericht over ging, 'apparate' jezelf dan linea recta naar ons Alles over: Hogwarts Legacy op de Nintendo Switch-item.

Bron: X
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Ontwikkelaar:

Avalanche Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

10 februari 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord