Screenshots: Screenshot The Next Mass Effect gedeeld op N7 Day

Geplaatst:
Aangepast: 7 november 2022 18:35

Het zal je misschien niet ontgaan zijn dat het vandaag N7 Day is. Om dit te vieren hebben Electronic Arts en BioWare vandaag een nieuwe screenshot gedeeld van The Next Mass Effect.

In een uitgebreide blogpost wordt vandaag door BioWare en Electronic Arts stilgestaan bij de jaarlijkse viering van N7 Day. Zo komen een aantal prominente mensen uit het team van ontwikkelaars aan het woord, wordt er nieuwe merchandise getoond, volgt er een crossover tussen Mass Effect en De Sims 4 en deelt Mike Gamble tot slot nog even een gloednieuwe screenshot van The Next Mass Effect. Tot op heden is er nog maar weinig getoond van deze nieuwe game en dat zal na vandaag niet heel anders zijn. Wel is min of meer bekend dat BioWare voor The Next Mass Effect gebruikmaakt van de Unreal Engine en niet meer van Frostbite.

The Next Mass Effect N7 Day screenshot

Er is nog geen releasedatum bekend voor The Next Mass Effect. Mocht je je toch (weer) willen onderdompelen in de wereld van N7, dan is de Mass Effect Legendary Edition nu in de aanbieding via de EA App en Steam.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Next Mass Effect

Series

Mass Effect

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

-

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord