Series: God of War-serie officieel in productie

Geplaatst:

Een serie gebaseerd op de populaire gamefranchise God of War is officieel in productie. Amazon heeft het eerste seizoen groen licht gegeven.

Er gingen al geruchten rond dat er plannen waren om een serie te maken over God of War. Nu is het allemaal officieel gemaakt. Amazon laat producent Rafe Judkins, bekend van de serie The Wheel of Time, de productie leiden. Gezien de God of War-serie nog gemaakt moet worden is er nog weinig bekend. Wel is er al duidelijk dat het eerste seizoen zich focust op het verhaal van God of War (2018). Hierin is hoofdpersoon Kratos net zijn vrouw verloren en moet met zijn vervreemde zoon de top van de hoogste berg bereiken om haar as uit te strooien. De game werd zeer goed ontvangen door fans. Patrick Meurs was ook bijna alleen maar positief in zijn God of War review. Of de serie net zo goed wordt als de game waarop die gebaseerd is moeten we nog even afwachten tot we meer informatie hebben over de cast en de eerste trailer uitkomt.

Wanneer de God of War-serie uitkomt op Amazon Prime is nog niet bekend. Lees hier Philips God of War: Ragnarök review over het langverwachte vervolg.

Bron: Variety

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

20 april 2018

Ontwikkelaar

Bend Studio

Gameliner Awards

Beste game van 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord