Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Final Fantasy XVI

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 22 juni 2023
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Sony komt met speciale Final Fantasy 16 PS5 bundel

Over een maand of twee verschijnt eindelijk de nieuwe Final Fantasy. Sony heeft vandaag een speciale PlayStation 5 bundel van Final Fantasy 16 onthuld.

Op dit moment blijft het alleen nog bij een aankondiging. Pas vanaf begin mei is deze nieuwe bundel ook daadwerkelijk voor te bestellen. Er is al best veel bekend over de nieuwe Final Fantasy game. Zo werden we nog niet zo lang geleden getrakteerd op ruim twintig minuten aan Final Fantasy 16 gameplay en weten we inmiddels ook al hoe Final Fantasy 16 draait op de PlayStation 5. Het ziet ernaar uit dat Square Enix zich met dit nieuwe deel vooral wil focussen op het grote publiek.

Final Fantasy 16 is vorige maand al goud gegaan, maar laat nog even op zich wachten. Vanaf 22 juni is de game speelbaar op pc en PlayStation 5. De speciale Final Fantasy 16 bundel is vanaf 4 mei voor te bestellen.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?