Sony komt met speciale Final Fantasy 16 PS5 bundel

Geplaatst: 27 april 2023 16:35

Over een maand of twee verschijnt eindelijk de nieuwe Final Fantasy. Sony heeft vandaag een speciale PlayStation 5 bundel van Final Fantasy 16 onthuld.

Op dit moment blijft het alleen nog bij een aankondiging. Pas vanaf begin mei is deze nieuwe bundel ook daadwerkelijk voor te bestellen. Er is al best veel bekend over de nieuwe Final Fantasy game. Zo werden we nog niet zo lang geleden getrakteerd op ruim twintig minuten aan Final Fantasy 16 gameplay en weten we inmiddels ook al hoe Final Fantasy 16 draait op de PlayStation 5. Het ziet ernaar uit dat Square Enix zich met dit nieuwe deel vooral wil focussen op het grote publiek.

Final Fantasy 16 is vorige maand al goud gegaan, maar laat nog even op zich wachten. Vanaf 22 juni is de game speelbaar op pc en PlayStation 5. De speciale Final Fantasy 16 bundel is vanaf 4 mei voor te bestellen.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XVI

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

22 juni 2023

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord