Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  • Ontwikkelaar Rockstar Leeds
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable , Nintendo DS , Mobile
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Speel drugsdealer in GTA: Chinatown Wars

Mensen als Jack Thompson zullen na het lezen van dit nieuwsbericht waarschijnlijk alweer bezig zijn met het voorbereiden van een rechtszaak, want Rockstar heeft verteld dat je in hun nieuwe game GTA: Chinatown Wars aan de slag kunt gaan in de wereld van het drugsdealen.

Je kunt onder meer geld gaan verdienen met de verkoop van drugs, onder welke heroïne, cocaïne, wiet en XTC. Ook zullen drugs een grote rol spelen in de hoofdlijn van het verhaal.

Dan Houser:

"It does intersect with the main story and things you learn from it work with the story, but it mostly runs on its own."

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?