Guitar Hero 3: Legends of Rock

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

Speel Guitar Hero 3 tegen KoRn

De band KoRn komt 29 januari spelen in de HMH in Amsterdam. Ze brengen ook nog eens een nieuw album uit. Om het album te promoten hebben EMI, KoRn, Microsoft en Activision een deal gesloten.

Op dezelfde dag van het concert kun je het namelijk opnemen tegen de gitaristen van de band in Guitar Hero 3. Na dit potje gitaarspelen kun je nog even praten met de bandleden. Eigenlijk dus een soort van Meet & Play Guitar Hero.

Dus denk je dat je beter ben dan die gasten? Klik dan hier om je in te schrijven!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?