Stardew Valley krijgt mogelijk geen updates meer

Geplaatst:
Aangepast: 7 september 2021 12:11

Stardew Valley bestaat al zo'n vijf jaar en heeft in de tussentijd heel wat updates gekregen. Het lijkt er echter op dat de game geen updates meer krijgt.

Stardew Valley is het passieproject van Eric Barone, beter bekend als ontwikkelaar ConcernedApe. In zijn eentje heeft Barone ruim tien jaar aan de game gewerkt en zijn boerderijsim is met veel liefde ontvangen. ConcernedApe heeft zijn game door de jaren heen dan ook van heel wat updates voorzien. De 1.5 update van Stardew Valley bracht heel wat nieuwe features met zich mee, zoals een compleet nieuw eiland om te verkennen. Op de vraag of er nog meer updates voor de game gepland staan, antwoordt Barone terughoudend. Tijdens een interview met de ontwikkelaar aan het einde van de eerste Stardew Valley Cup afgelopen weekend geeft hij aan dat hij voorlopig klaar is met Stardew Valley. Hij wil zich gaan focussen op zijn nieuwe games, die hij binnenkort wil gaan aankondigen. Barone heeft nog niet veel losgelaten over zijn nieuwe project. Hij geeft wel aan dat de visuele stijl lijkt op die van Stardew Valley, maar het wordt in ieder geval geen boerderijsim.

Stardew Valley is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

Bron: ConcernedApe
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stardew Valley

Series

-

Uitgever

Chucklefish

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

26 februari 2016

Ontwikkelaar

Concerned Ape

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord