The Alters arriveert pas in 2025

-

Mocht je met verlangen uitkijken naar The Alters, dan heb ik een vervelend nieuwtje voor je. De bijzondere avonturengame heeft namelijk meer ontwikkeltijd nodig.

Tussen neus en lippen door is weleens geopperd dat The Alters deze november had moeten verschijnen, maar niks is minder waar. Gamemaker 11 bit studios heeft ervoor gekozen om de titel uit te stellen naar volgend jaar. De game heeft simpelweg wat meer tijd in de oven nodig en heeft volgens de Poolse uitgever ook nog niet genoeg gebruikgemaakt van de marketingmachine. Het nieuwtje komt niet geheel verrassend, want het is alweer een tijdje geleden dat we iets vernomen hebben van The Alters. Hopelijk krijgen we binnenkort een concrete releasedatum voorgeschoteld met andere spraakmakende details.

Check hier onze The Alters preview.

The Alters verschijnt volgend jaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: 11 bit studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Alters

Ontwikkelaar:

11 bit studios

Uitgever:

11 bit studios

Release:

Q1 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord