The Conduit

  • Ontwikkelaar High Voltage Software
  • Eerste releasedatum 10 juli 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

The Conduit wint meerdere prijzen

Op de E3, die enkele weken geleden in Los Angeles gehouden werd, heeft ontwikkelaar High Voltage meerdere prijzen gewonnen met The Conduit.

The Conduit is een first-person-shooter voor de Wii, die zich afspeelt in Washington DC en waarin buitenaardse wezens de stad willen overnemen.

High Voltage is vol trots over de prijzen en hoopt door deze erkenning snel een uitgever te vinden, die The Conduit wil uitbrengen. Hopelijk gaat dit lukken, want ik denk dat wij zelf wel willen vaststellen of deze prijzen gerechtvaardigd zijn.

Hier het overzicht van de gewonnen prijzen:

IGN
- Best Wii Game of E3
- Best Wii Shooter of E3
- Best Graphics Technology on Wii
- Honorable Mention for Real-Time Control on Wii

GameTrailers
- Best Wii Game of E3

Edge-online
- Top 20 Games of E3

Gefeliciteerd namens Gameliner!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?