Check hier alle The Triple-i Initiative content

The Elder Scrolls VI wellicht geen Xbox-exclusive

Geplaatst: 26 juni 2023 13:45

Natuurlijk werd The Elder Scrolls VI benoemd tijdens de hoorzitting tussen Microsoft en de FTC. Phil Spencer geeft aan dat ze nog niet weten of The Elder Scrolls VI een Xbox-exclusieve titel wordt.

Dit heeft meerdere redenen, maar het komt er voornamelijk op neer dat het simpelweg te vroeg is om een beslissing te maken. Volgens Spencer gaat het nog heel wat jaren duren, voordat The Elder Scrolls VI komt te verschijnen. De RPG van Bethesda gaat het levenslicht pas over ruim vijf jaar zien - en dat is op z'n vroegst. Het is moeilijk in te schatten op welke platformen The Elder Scrolls VI gaat verschijnen, omdat het nog zo ver weg is, aldus Phil Spencer.

Eerder werd er bekendgemaakt dat Microsoft Zynga probeerde over te nemen. Ook werd Starfield benoemd als een belangrijke factor in de overname van Bethesda.

De hoorzitting tussen de FTC en Microsoft zal dinsdag voortgezet worden.

Bron: Tom Warren
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls VI

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord