Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Toch co-op bij launch Fable 2?

De geruchten gaan steeds heen en weer, want Peter Molyneux heeft nu gezegd dat de co-op mode van Fable 2 wel degelijk bij de release beschikbaar zal zijn. Waar eerder werd gezegd dat dit niet het geval is, wordt nu dus het tegenovergestelde beweert door de topman van Lionhead.

Wat we nou moeten geloven is onduidelijk, maar we kunnen in ieder geval altijd hopen dat de co-op inderdaad bij de launch van de game al beschikbaar is, al dan niet in een update via Xbox Live. We wachten het af tot 21 oktober, want vanaf dan zal de game te koop zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?