Call of Duty: Warzone 2.0

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 16 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Third-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Activision toont video van nieuwe Warzone 2 map

Activision heeft de eerste beelden laten zien van Ashika Island. De nieuwe map zal de terugkeer betekenen van Resurgance in Call of Duty: Warzone 2.0.

In de video en de foto’s zien we verschillende plekken van map die er erg Japans uitziet. Dit is niet de enige nieuwe informatie die we krijgen, zo komt onder andere de 1v1 gulag weer terug en krijgt de UI een grote update.

Ashika Island, ook wel bekend als het eiland van de zeeleeuw is onderdeel van een archipel in de Aziatische Stille Oceaan. Op de beelden van de map is te zien dat er 7 belangrijke plaatsen zijn, met ieder zijn eigen structuur en omgeving. Zo zijn er grote gebieden in/rondom het water maar zijn er ook gedeeltes van de map in een grote stad te vinden.

Fijn voor de singels onder ons net na Valentijnsdag want Seizoen 2 van Warzone 2.0 start op 15 februari.

BRON YouTube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?