Trailer: BioWare teaset hoofdpersonage The Next Mass Effect

Geplaatst:

Zeven november is een speciale dag voor de fans van Mass Effect, want op die datum wordt jaarlijks de franchise in het zonnetje gezet. Tijdens N7 heeft BioWare dan ook een teaser gegeven van het hoofdpersonage van The Next Mass Effect.

We weten ondertussen al een tijdje dat het verhaal van Mass Effect verder gaat. Vorig jaar kregen we tijdens de N7 een screenshot van The Next Mass Effect te zien. Dit jaar gaat BioWare echter een stapje verder. In de volledige teaser trailer wordt een personage getoond, die waarschijnlijk het hoofdpersonage gaat zijn. Hoewel de trailer enkele seconde duurt, hebben fans al meerdere theorieën. Zo denken een aantal dat Shepard in het pak zit, terwijl andere ervan overtuigd zijn dat het de Anari Liara is. Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid dat het gaat om een compleet nieuw personage. De fans moesten eerst aan de slag met een aantal hints, voordat BioWare de trailer vrijgaf. Hierin is te lezen dat er een noodroep is verstuurd vanuit Andromeda. De volgende Mass Effect heeft dus een connectie met Mass Effect: Andromeda. Daarnaast is er de code EPSILON te lezen, wat mogelijk de officiële naam wordt van The Next Mass Effect. Niet alle fans zijn even blij met de teaser, want de game is nog jaren van ons verwijderd.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Next Mass Effect

Series

Mass Effect

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

-

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord