Trailer: Bouw je eigen Disney park in Dreamlight Valley

Geplaatst:
Aangepast: 5 april 2023 23:30

Gameloft introduceert een nieuwe grote update voor Disney Dreamlight Valley met Pride of the Valley. Met deze uitbreiding wordt er veel nieuwe content naar de game gebracht.

Er is genoeg nieuwe content toegevoegd aan Disney Dreamlight Valley middels de Pride of the Valley update. Uiteraard kun je weer een nieuwe Star Path bewandelen, maar je kunt jezelf ook toegang verschaffen tot een nieuwe realm. De Lion King Realm brengt personages als Nala en Simba naar de vallei. Alsof dat nog niet genoeg is kun je ook je innerlijke Walt Disney in jezelf naar boven laten komen door attracties te plaatsen in je realm. Hiermee creëer je je eigen Disney attractiepark. Ook zijn er nieuwe elementen toegevoegd waarmee je meer interactie kunt hebben met je dierenvriendjes. Alle toevoegingen die de Pride of the Valley update met zich meebrengt zie je in onderstaande trailer.

De Pride of the Valley update voor Disney Dreamlight Valley is nu beschikbaar voor de game.

Bron: Gameloft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Dreamlight Valley

Series

-

Uitgever

Gameloft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 december 2023

Ontwikkelaar

Gameloft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord