Trailer: De Suicide Squad: Kill the Justice League launch trailer is hier

Geplaatst:
Aangepast: 16 januari 2024 16:45

We zijn inmiddels een paar uistellen verder, maar Suicide Squad: Kill The Justice League staat eindelijk op het punt om te laten zien waar al die uitstellen toe hebben geleid. Speciaal voor de individuen die geen zin hebben om tot de launch te wachten heeft Warner Bros. vast een voorproefje voorbereid.

"The creators of the Arkahm Series" Rocksteady hebben in het verleden aangetoond dat het wel wat kennis en ervaring in huis heeft, maar met Suicide Squad: Kill The Justice League heeft het toch weer een flinke uitdaging te pakken. Om de een of andere reden loopt de massa nog niet echt warm voor de squad-based third-person shooter. Om daar verandering in te brengen dropt uitgever Warner Bros. dan ook een actievolle gameplay launch trailer. Ben je er klaar voor? Let's go dan!

Wat denken we ervan? Het ziet er allemaal prima uit, al is het nog maar de vraag of het ook prima speelt. Daar kunnen we vanaf 2 februari achter komen. Suicide Squad: Kill The Justice League verschijnt dan namelijk op de PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Bron: Warner Bros.
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Suicide Squad: Kill The Justice League

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Rocksteady Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord