FIFA 22

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Trailer: FIFA 22-trailer licht Career Mode uit

Er is een nieuwe trailer voor FIFA 22 verschenen. Ditmaal wordt de Career Mode in detail uitgelicht.

Nadat eind vorige maand de eerste gameplaytrailer van FIFA 22 onthuld werd, volgt er nu meer informatie over de Career Mode. In een nieuwe trailer laat EA zien dat er ditmaal veel meer mogelijk is dan in voorgaande FIFA-games. Zo kunnen spelers voor het eerst een geheel eigen club maken en laten groeien. Er is zeer veel personalisatie mogelijk. Zo kun je de tenues en het stadion van je club naar eigen zeggen ontwerpen. Ook aan het succes van het team kan gesleuteld worden. Je kunt dus direct met de beste spelers en een groot budget opboksen tegen de grootste clubs, of langzaamaan je weg naar boven werken. Dit en meer wordt uitgebreid toegelicht in de onderstaande trailer, die overigens ook weer nieuwe gameplay bevat.

FIFA 22 verschijnt op 1 oktober voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc. De Nintendo Switch ontvangt die dag alleen de Legacy Edition van de game. Goed om in het achterhoofd te houden: de gratis next-gen-upgrade van FIFA 22 is niet standaard.

BRON EA

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?