Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Tekken 8

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 26 januari 2024
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Jack-8 toont spierballen in nieuwe Tekken 8 trailer

Bandai Namco heeft een nieuwe gameplaytrailer uitgebracht voor Tekken 8. In deze nieuwe trailer van de fighting game staat de vechter Jack-8 centraal.

Met enige regelmaat slingert Bandai Namco trailers online van vechters die het rooster bezetten van Tekken 8. We hebben er al veel voorbij zien komen zoals King, Law en Lars Alexandersson. Dit keer is het de beurt aan de ijzeren reus Jack-8. Met zijn imposante voorkomen doet hij niet echt onder voor iemand als bijvoorbeeld Robocop. Naast dit indrukwekkende staaltje uiterlijk vertoon deelt deze mechanische spierbundel ook nog eens rake klappen uit. Daarnaast is Jack-8 ook niet bang om gebruik te maken van wat wapentuig om zijn tegenstanders tot pulp te schieten. Alles om er maar voor te zorgen dat zijn stalen hanekam niet uit model gaat.

Tekken 8 heeft nog geen releasedatum, maar gaat verschijnen op pc, PlayStation 5 en Xbox Series consoles.

BRON Bandai Namco

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?