Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Jurassic World Evolution 2 met Goldblum en Cox

Frontier Developments heeft een video gedeeld met de gameplay hoogtepunten van Jurassic World Evolution 2. Deze hoogtepunten worden getoond door Jeff Goldblum en Jesse Cox.

Jurassic World Evolution 2 werd aangekondigd tijdens de Summer Game Fest van dit jaar. Niet veel later kreeg Jurassic World Evolution 2 een releasedatum die onthuld werd tijdens gamescom. Dit simulatiespel, gebaseerd op de film Jurassic World, kunnen we volgende maand al verwachten. Mocht je alvast benieuwd zijn hoe de gameplay is, dan hoef je niet langer meer te wachten. Frontier Developments heeft namelijk een video gedeeld waarin Jurassic World-acteur Jeff Goldblum en YouTuber Jesse Cox de gameplay tonen van Jurassic World Evolution 2. Hoewel de sequel dezelfde gameplay behoudt als haar voorganger, zijn er nieuwe campaigns, nieuwe features en nog meer dinosaurussen toegevoegd aan de game. Deze worden getoond in de video die hieronder te bekijken is! Voor een nadere uitleg van de gameplay, kun je de eerste developer diary van Jurassic World Evolution 2 bekijken die wordt bijgestaan door de ontwikkelaars van Frontier Developments.

Jurassic World Evolution 2 wordt op 9 november uitgebracht voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

BRON Jurassic World Evolution 2

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?