Trailer: Knok erop los in Prince of Persia - The Lost Crown

Geplaatst:
Aangepast: 14 september 2023 21:45

Vandaag maakte Prince of Persia: The Lost Crown ook zijn opwachting in de Nintendo Direct-presentatie. In de onlangs vrijgegeven trailer van Prince of Persia: The Lost Crown zien we hoe protagonist Sargon geconfronteerd wordt met talloze monsters.

Prince of Persia: The Lost Crown brengt de franchise terug naar zijn oorsprong uit 1989 met een geheel nieuwe sidescrolling adventure game. In de recent uitgebrachte trailer krijgen spelers een voorproefje van het prachtige leveldesign en kunnen ze zien welke vaardigheden Sargon tot zijn beschikking heeft. De trailer toont hoe hij grote monsters verslaat en op het nippertje aan gevaar ontsnapt. In de trailer wordt door de voice-over verteld hoe Sargon geleidelijk aan sterker wordt naarmate zijn avontuur om de prins te redden vordert. Bekijk hieronder de trailer:

The Lost Crown is vanaf 18 januari beschikbaar voor Switch, Playstation, Xbox en PC.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prince of Persia: The Lost Crown

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 januari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord