Trailer: Laatste onthulling voor Pokémon Scarlet & Violet

Geplaatst:
Aangepast: 9 november 2022 00:02

Nog iets meer dan een week en dan komen Pokémon Scarlet & Violet uit voor de Nintendo Switch. De laatste officiële beelden voor release zijn uitgebracht, hierbij was het nieuwe nummer van Ed Sheeran genaamd Celestials te horen.

De trailer geeft ons een beeld over wat de regio Paldea te bieden heeft. Zo ga je met een Scarlet- of Violetboek bepaalde Pokémon met bijzondere verschijningen onderzoeken. Er worden twee verschillende Pokémon geteased die veel weg hebben van Donphan. De voorlopige officiële benamingen voor deze fenomenen zijn de Great Tusk en de Iron Treads. De vraag is of dit daadwerkelijk vormen van Donphan zijn, of dat het gaat om een pseudoverschijning zoals Wiglett. Ook zijn enkele Tera Raid events aangekondigd. Zo is er een Eevee Spotlight, Eevee verschijnt van 25 tot en met 28 november veelvuldig in Tera Raid Battles. In de volgende Tera Raid Event heeft de draakachtige Pokémon Charizard daadwerkelijk Dragon als Tera Type, de actie loopt van 2 tot en met 5 en 16 tot en met 19 december. Verder is aangekondigd dat je vanaf de lente van 2023 Pokémon vanuit Pokémon Home kunt overzetten naar Pokémon Scarlet & Violet, verdere details hierover worden nog onthuld.

Pokémon Scarlet & Violet zijn op 18 november exclusief beschikbaar voor de Nintendo Switch. Mocht je meer willen weten over de nieuwste Pokémon games, lees dan hier alles wat je moet weten over Pokémon Scarlet & Violet.

Bron: The Pokémon Company
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord