Pokémon Scarlet

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 18 november 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Video: Ed Sheeran te horen in Pokémon Scarlet en Violet

Ja, je leest het goed. Ed Sheerans nieuwe nummer 'Celestial' komt voor in Pokémon Scarlet en Violet.

Pokémon-fans kunnen deze week smullen van het laatste nieuws. Gisteren werd bijvoorbeeld Wiglett aangekondigd voor Pokémon Scarlet en Violet. Het nieuwe Water-type dook vandaag opnieuw op in een korte trailer op het officiële Pokémon YouTube-kanaal. Het gekste nieuws moest echter op dat moment nog komen: het nieuwste nummer van Ed Sheeran maakt een deel uit van Pokémon Scarlet en Violet.

'Celestial' is de nieuwe single van de Britse singer-songwriter en staat volledig in het teken van Pokémon. In de muziekvideo zien we al enkele zakmonstertjes langskomen. Ook Ed Sheeran zelf krijgt een ware Pokémon-makeover en verschijnt als een trainer in de video. Via Twitter maakte het officiële Pokémon-account vandaag bekend dat dit nummer, Celestial, voorkomt in Pokémon Scarlet en Violet. Op welk moment het nummer precies gedraaid gaat worden in de games, is echter nog onbekend.

Je kunt de muziekvideo van Celestial hieronder vinden.

De releasedatum van Pokémon Scarlet en Violet komt steeds dichterbij. De games verschijnen op 18 november op de Nintendo Switch.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?