Trailer: Launch trailer Redfall vrijgegeven

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer verschenen voor Redfall. Bethesda heeft de officiële launch trailer van de vampierengame zojuist het wereld wijde web op geslingerd.

Met nog een kleine week te gaan voor de release van Redfall wordt er - zoals dat gebruikelijk is - door Xbox en Bethesda een launch trailer vrijgegeven. Redfall is gemaakt door Arkane Austin. De ontwikkelaar achter Prey en Dishonored heeft met Redfall een game in elkaar gezet die je zowel alleen kunt doorspelen als in co-op samen met drie vrienden. In tegenstelling tot veel soortgelijke games hebben zombies eens een keer niet de overhand genomen, maar zijn het de vampieren die je in Redfall moet zien te bestrijden. De verhaalgedreven game bevat een open wereld waar jij op je dooie gemak doorheen kunt banjeren. Of nou ja, misschien niet op je dooie gemak aangezien de vampieren je bloed wel kunnen drinken.

Redfall is vanaf 2 mei exclusief op pc en Xbox Series te spelen. Redfall komt ook naar Xbox Game Pass.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord