Trailer: LEGO Star Wars: The SkyWalker Saga ontvangt trailer

Geplaatst: 25 maart 2022 17:20

Er is weer een nieuwe trailer voor LEGO Star Wars: The SkyWalker Saga verschenen. Daarin zien we meer cinematische beelden van de langverwachte game.

Na de aankondiging van LEGO Star Wars: The SkyWalker Saga werd één ding duidelijk: dit wordt de grootste LEGO-game aller tijden. In de game word je meegenomen langs alle negen Star Wars-films in de zogenaamde SkyWalker Saga. Met een focus op zoveel verschillende uitingen op het witte doek, is het ergens ook wel logisch dat de game een groot formaat heeft aangenomen. Gelukkig lijkt er geen sprake te zijn van kwantiteit over kwaliteit. De gameplaybeelden van LEGO Star Wars: The SkyWalker Saga zien er indrukwekkend uit. In de nieuwste trailer van de game ligt de focus wat meer op het cinematische karakter van de game. De hele trailer voelt meer als een filmtrailer dan een gametrailer. Ook de nodige humor die een filmtrailer kenmerkt, is aanwezig. Toch weet TT Games hier en daar nog wat gameplay te tonen. Je kunt de nieuwe beelden in de onderstaande trailer bekijken.

LEGO Star Wars: The SkyWalker Saga verschijnt op 5 april op de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. Vanaf die dag is ook de eerste DLC van LEGO Star Wars: The SkyWalker Saga beschikbaar.

Bron: Future Games Show Spring Showcase
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Series

LEGO

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 april 2022

Ontwikkelaar

TT Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord