Trailer: Maak je Saints Row (2022) boss nu met Boss Factory

Geplaatst: 9 juni 2022 21:50
-

We hebben het er al uitvoerig over gehad, maar nu is het aan jou. Vanaf nu kan je gratis je eigen Boss maken in de Boss Factory van Saints Row.

Meermaals hebben we Saints Row (2022) mogen aanschouwen, maar nu kunnen we zelf aan de slag. Volition heeft namelijk de Boss Factory gelanceerd op alle devices. Dat betekent dat je nu al een eigen Boss kunt maken naar jouw gelijkenis (of juist niet). Wij hebben al eerder flink wat van de Boss Factory mogen aanschouwen. Check hier bijvoorbeeld onze drie van die over volledig aanpasbare dingen in Saints Row.

De Saints Row Boss Factory is nu te downloaden op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc. Saints Row (2022) verschijnt op 23 augustus 2022 voor de eerder genoemde devices. Meer lezen over deze game? Lees dan nu onze Hands-off preview over Saints Row (2022)!

Bron: Summer Game Fest
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Saints Row (2022)

Ontwikkelaar:

Volition

Uitgever:

Deep Silver

Release:

23 augustus 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord