Trailer: Nieuwe content komt dit jaar naar Sea of Thieves

Geplaatst:

Er komt dit jaar weer een hope nieuwe content naar Sea of Thieves. Ontwikkelaar Rare gaf onlangs een trailer vrij die een voorproefje geeft van de nieuwe content.

Er komen in ieder geval twee nieuwe game modi naar de game: Adventures en Mysteries. Naast de verschillende seizoenen die gepland staan voor dit jaar komen er ook drie grotere updates. Het huidige seizoen van Sea of Thieves begon afgelopen jaar begin december. In maart begint het zesde seizoen van Sea of Thieves, die stenen vestingen toevoegt aan de game die uit de Sea of Damned op zijn gerezen. Dit is een toevoeging die ook leuk is voor spelers die alleen spelen. Als je alle wezens kunt verslaan die je tegenkomt in de vestingen, ligt er zeker mooie loot op je te wachten. De Adventures game modus bestaat uit story-driven live evenementen die iedere maand terugkomen en meestal zo'n twee weken duren. De Mysteries zijn een soort parallelle verhaallijnen die naast de Adventures lopen. Het eerste mysterie dat je kunt gaan oplossen is een heerlijk ouderwetse moordzaak.

Het zesde seizoen van Sea of Thieves gaat in maart van start.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord