Mario + Rabbids Sparks of Hope

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe Mario + Rabbids Sparks of Hope gameplay onthuld in trailer

Ubisoft heeft een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Mario + Rabbids Sparks of Hope. De trailer laat zien welke nieuwe elementen er geïntroduceerd worden in deze game.

De trailer begint meteen met een van de grootste wijzigingen ten opzichte van de vorige game. Nu is namelijk de grid weggehaald in gevechten. Veel van de veranderingen geven de speler extra vrijheid. Terwijl spelers zich met Mario, Peach, Luigi en de Rabbids naar verschillende planeten wagen, komen ze nieuwe uitdagingen en helden tegen zoals Rabbid Rosalina en het nieuwe personage Edge. Spelers kunnen nu ook de vaardigheden en het team op elk moment wijzigen. Elk personage heeft ook een skill tree om te upgraden zodat ze beter kunnen overleven. Ook zijn de gevechten en de wereld die je kan verkennen nu gescheiden elementen waardoor ze beter tot hun recht komen. Dat je de wereld kunt ontdekken in Mario + Rabbids Sparks of Hope werd eerder al getoond, maar deze nieuwe trailer laat zien hoe dit samen gaat met de gevechten. 

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt op 20 oktober 2022 voor Nintendo Switch. Meer van de vele gameplay trailers zien? Bekijk dan nu al het Mario + Rabbids Sparks of Hope nieuws!

Over auteur Kyllian Franken

Kyllian Franken Naast het schrijven voor Gameliner neemt onze Kyllian regelmatig de controller ter hand om zich in een tof avontuur te storten. Of het nu gaat om een sciencefiction game als Mass Effect of een thriller als BioShock, Kyllian speelt wat Kylli-kan. Ook voor een goede indie game draait hij zijn hand niet om. Sterker nog, stiekem heeft hij er een zwak voor. Kijk dus niet raar op als je hem betrapt op een speelsessie met Sable of Road 96.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?