Trailer: Nieuwe Mario + Rabbids Sparks of Hope gameplay onthuld in trailer

Geplaatst:
Aangepast: 23 september 2022 21:39

Ubisoft heeft een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Mario + Rabbids Sparks of Hope. De trailer laat zien welke nieuwe elementen er geïntroduceerd worden in deze game.

De trailer begint meteen met een van de grootste wijzigingen ten opzichte van de vorige game. Nu is namelijk de grid weggehaald in gevechten. Veel van de veranderingen geven de speler extra vrijheid. Terwijl spelers zich met Mario, Peach, Luigi en de Rabbids naar verschillende planeten wagen, komen ze nieuwe uitdagingen en helden tegen zoals Rabbid Rosalina en het nieuwe personage Edge. Spelers kunnen nu ook de vaardigheden en het team op elk moment wijzigen. Elk personage heeft ook een skill tree om te upgraden zodat ze beter kunnen overleven. Ook zijn de gevechten en de wereld die je kan verkennen nu gescheiden elementen waardoor ze beter tot hun recht komen. Dat je de wereld kunt ontdekken in Mario + Rabbids Sparks of Hope werd eerder al getoond, maar deze nieuwe trailer laat zien hoe dit samen gaat met de gevechten. 

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt op 20 oktober 2022 voor Nintendo Switch. Meer van de vele gameplay trailers zien? Bekijk dan nu al het Mario + Rabbids Sparks of Hope nieuws!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario + Rabbids Sparks of Hope

Series

Mario

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

20 oktober 2022

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord