Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Peppa Pig: World Adventures

  • Ontwikkelaar Outright Games
  • Eerste releasedatum 17 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Peppa Pig: World Adventures krijgt gameplay trailer

De game Peppa Pig: World Adventures heeft een nieuwe trailer ontvangen. In deze trailer kunnen we alvast een blik werpen op de gameplay.

Ontwikkelaar Outright Games heeft vandaag een nieuwe trailer voor Peppa Pig: World Adventures gedeeld die een eerste blik op de gameplay geeft. Dit is wat je kunt verwachten van de titel:

"In dit nieuwe interactieve avontuur kunnen PEPPA PIG-fans Italië, Duitsland, Spanje, Hollywood en meer verkennen om quests te voltooien en ansichtkaarten te verzamelen op hun reizen. Ze kunnen naar Australië vliegen en de oceaan verkennen in een onderzeeër, in een iconische gele taxi door de legendarische straten van New York City rijden en enkele van de beroemdste bezienswaardigheden ter wereld bezoeken, waaronder de Eiffeltoren in Parijs en Buckingham Palace in Londen. Spelers kunnen ook aan de slag met interieurontwerp en hun eigen gezinswoning in Peppa's buurt aanpassen."

Bekijk hieronder de gameplay trailer voor Peppa Pig: World Adventures.

Peppa Pig: World Adventures komt uit op 17 maart 2023 voor de Nintendo Switch.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?