Trailer: Releasedatum The Siege of Paris in AC Valhalla bekend

Geplaatst: 26 juli 2021 19:25

Er is een releasedatum bekendgemaakt voor The Siege of Paris, de volgende uitbreiding van Assassin's Creed Valhalla. Spelers kunnen al snel afreizen naar het Frankische platteland.

Er komt weer een stroom aan nieuwe content naar Assassin's Creed Valhalla. Niet alleen kunnen Season Pass-bezitters binnenkort aan de slag met een van de beruchtste veroveringsgevechten uit de Vikinggeschiedenis, maar er staat ook een nieuw gratis evenement op de planning. Met het tijdelijke Sigrblot Festival kunnen spelers van de game lekker knus bij het traditionele vreugdevuur gaan zitten terwijl ze zich vermaken met nieuwe festiviteiten. Een potje dobbelen, iemand? Lang hoeven spelers niet te wachten. Later deze week kunnen Valhalla-spelers het Sigrblot Festival al ervaren. Over circa twee weken staat de The Siege of Paris-uitbreiding paraat. De gelekte details van The Siege of Paris in Assassin's Creed Valhalla bleken achteraf toch dus niet volledig juist te zijn. Daar werd de releasedatum namelijk op 9 november 2021 gelegd.

De volgende uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla, The Siege of Paris, is vanaf 12 augustus verkrijgbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series-consoles, Google Stadia en pc. Voorlopig zijn we nog niet klaar met de content-updates. Assassin's Creed Valhalla wordt namelijk nog een jaar ondersteund.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord