Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Resident Evil 4 Remake

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 24 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Resident Evil 4-trailer onthult The Mercenaries releasedatum

De lanceringstrailer van de Resident Evil 4 remake is hier. Het toont niet zozeer nieuwe beelden, maar wel een ander sappig nieuwtje: de releasedatum van The Mercenaries.

The Mercenaries is een geliefde gamemodus in het origineel. Het is een actievolle arcademodus, waarin spelers zoveel mogelijk vijanden moeten verslaan binnen een specifieke tijd. Of je legt natuurlijk het loodje, dan is de game ook voorbij. In het origineel konden spelers kiezen uit vijf personages: Leon S. Kennedy, Ada Wong, Albert Wesker, Husk en Krauser. Er waren destijds vier maps, maar we weten niet hoeveel content we kunnen verwachten in de remake. Het zal hoogstwaarschijnlijk niet lang duren, voordat Capcom meer details vrijgeeft over de nieuwe versie van The Mercenaries. We weten in ieder geval dat The Merchant de speler enthousiast gaat bejubelen vanaf de zijlijn. Time to cause some mayhem!

Check hier onze review van de Resident Evil 4 remake. Lees hier alles wat je moet weten over de Resident Evil 4 remake.

De Resident Evil 4 remake is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5. The Mercenaries gamemodus is beschikbaar vanaf 7 april.

BRON Capcom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?