Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Saints Row (2022)

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 23 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Saints Row Reboot gaat vol voor customisation

Het is helaas nog even wachten, maar de Reboot van Saints Row komt er toch echt aan. Deze avond zijn we alvast even opgewarmd voor wat er komen gaat. Saints Row komt namelijk boordevol customization te zitten.

Helaas is Saints Row afgelopen jaar al uitgesteld, maar dat weerhoudt ontwikkelaar Volition en uitgever Koch Media er niet van om ons toch even lekker op te warmen met wat kersverse beelden van de aankomende Saints Row Reboot. Deze avond vond er namelijk een Saints Row Showcase plaats en deze stond volledig in het teken van customization. In onderstaande trailer en development diary zien we bijvoorbeeld hoe ver we kunnen gaan met het aanpassen van onze avatar, wapens en voertuigen. Tipje van de sluier; het is behoorlijk diepgaand.

Wij hebben de showcase al wat eerder mogen aanschouwen en daar viel mij het broodnodige in op. Geen zin om de video te checken, maar wel zin om even de keynotes door te nemen? Lees dan snel mijn preview van de Saints Row reboot!

Saints Row verschijnt op 23 augustus 2022 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

BRON Koch Media

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?