Trailer: Saints Row Reboot gaat vol voor customisation

Geplaatst: 20 april 2022 21:17

Het is helaas nog even wachten, maar de Reboot van Saints Row komt er toch echt aan. Deze avond zijn we alvast even opgewarmd voor wat er komen gaat. Saints Row komt namelijk boordevol customization te zitten.

Helaas is Saints Row afgelopen jaar al uitgesteld, maar dat weerhoudt ontwikkelaar Volition en uitgever Koch Media er niet van om ons toch even lekker op te warmen met wat kersverse beelden van de aankomende Saints Row Reboot. Deze avond vond er namelijk een Saints Row Showcase plaats en deze stond volledig in het teken van customization. In onderstaande trailer en development diary zien we bijvoorbeeld hoe ver we kunnen gaan met het aanpassen van onze avatar, wapens en voertuigen. Tipje van de sluier; het is behoorlijk diepgaand.

Wij hebben de showcase al wat eerder mogen aanschouwen en daar viel mij het broodnodige in op. Geen zin om de video te checken, maar wel zin om even de keynotes door te nemen? Lees dan snel mijn preview van de Saints Row reboot!

Saints Row verschijnt op 23 augustus 2022 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

Bron: Koch Media
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Saints Row (2022)

Series

Saints Row

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 augustus 2022

Ontwikkelaar

Volition

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord