Trailer: Trailer Red Dead Redemption 2 voor pc uit

Geplaatst:
Aangepast: 19 oktober 2019 10:08

De trailer voor Red Dead Redemption 2 voor de pc is uit. Eerder deze maand kondigde Rockstar Games aan de bekende cowboy game uit te gaan geven voor de pc.

In de trailer zie je dat Rockstar Games zijn best doet om zijn grafische spierballen te laten zien. De wereld van Red Dead Redemption 2 is nu ook te zien in 4K en met 60 frames per seconde. Tevens heeft de ontwikkelaar meer details toegevoegd zoals bijvoorbeeld sporen van beren op een boom. In de trailer zelf zie je hoe het wilde westen langzaam verstedelijkt en hoor je Arthur een speech geven over het wilde westen en de rol van mensen in deze wereld.

Red Dead Redemption 2 verschijnt op 5 november voor de pc via de Rockstar Games Launcher. Je kan de game via andere pc launchers aanschaffen, maar daar verschijnt deze net wat later. De game is nu al te spelen op PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Youtube
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord