Trailer: Vantage is de nieuwste Legend in Apex Legends

Geplaatst:

De nieuwste Legend die het aanbod aan speelbare personages in Apex Legends gaat verrijken, is bekend. Met de introductie van dit nieuwe personage gaat Apex Legends: Hunted van start.

Hoewel we op dit moment nog kunnen genieten van allerlei anime-praktijken in het Apex Legends Gaiden-evenement, gluurt het veertiende seizoen van Apex Legends alweer om de hoek. Seizoen 14 van Apex Legends gaat door het leven als Apex Legends: Hunted en introduceert zoals vanouds weer nieuwe content. Eén van de nieuwe toevoegingen is de scherpschutter Vantage, de nieuwste Legend in de game. Vantage is op de kale ijsplaneet Págos uitgegroeid tot een specialist op het gebied van overleven. Ze weet wel raad met ieder wapen dat een vizier heeft en is niet bang om dat te laten zien in de game.

Vantage werd geïntroduceerd middels een nieuwe Stories from the Outlands-trailer. Die kun je hieronder bekijken. Wellicht zorgen de ijzige landschappen van de planeet Págos voor wat verkoeling tijdens deze bloedhete zomerdagen.

Apex Legends: Hunted en de nieuwste Legend Vantage zijn vanaf 9 augustus verkrijgbaar. Er volgt binnenkort meer informatie over het veertiende seizoen van de game. Helaas zijn er nog geen verdere details bekend over de opkomende Apex Legends-singleplayergame.

Bron: Electronic Arts
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord