Marvel's Guardians of the Galaxy

  • Ontwikkelaar Eidos Montreal
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Verhaal van Guardians of the Galaxy uitgelicht

De Guardians of the Galaxy pakten tijdens de PlayStation Showcase het podium. In een nieuwe trailer werd het verhaal van de game verder uitgelicht.

Een aantal maanden geleden kondigden Eidos Montreal en Square Enix Marvel's Guardians of the Galaxy aan. Tijdens die trailer werd direct al gestrooid met gameplay en een releasedatum voor de game. Tijdens de PlayStation Showcase werd er een nieuwe trailer van Marvel's Guardians of the Galaxy getoond die gefocust was op het verhaal van de game. Star-Lord en zijn kameraden staan voor een spectaculair galactisch avontuur, waarin de Guardians het heelal moeten zien te redden van diens ondergang.

Marvel's Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbxo Series X|S. Voor de Nintendo Switch verschijnt Marvel's Guardians of the Galaxy: Cloud Version op dezelfde dag.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?