Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Vier als een vampier Halloween in V Rising

Geplaatst: 25 oktober 2022 14:45

Lekker griezelen als vampier met Halloween? Die kans krijg je nu V Rising dit weekend gratis te spelen is. Eigenaars van de game kunnen daarnaast een Halloween geïnspireerde dlc gratis binnenhalen.

V Rising wist een miljoen exemplaren te verkopen en is officieel nog steeds een Early Access-titel. De combinatie van vampieren, survival en multiplayer wekt de bloedlust op bij meerdere gamers. Als vampier en heerser van je eigen gebouwde kasteel moet je Halloween in stijl vieren. Spelers kunnen dan ook gratis het Haunted Nights Castle pack downloaden. De dlc zit vol met Halloween geïnspireerde decoraties. Hierdoor kun je de donkere gangen opvrolijken met enge oranje pompoenen en lantaarns. Of misschien heb je liever spinnenwebben en een grafkist? In totaal zijn er dertien decoraties.

Mocht je dit weekend je tanden zetten in V Rising dan heb je misschien behoefte aan wat hulp. Vrees niet, want wij hebben een V Rising Beginnersguide voor je klaar staan.

V Rising is van 28 oktober tot 1 november gratis uit te proberen. Het Haunted Nights Castle pack is van 24 oktober tot 7 november gratis op te halen als je de game al in bezit hebt.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot V Rising

Series

-

Uitgever

Stunlock Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

17 mei 2022

Ontwikkelaar

Stunlock Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord