Trailer: Vierde Borderlands 3-DLC komt eraan

Geplaatst:

Mini-evenementen in de game voor het vieren van hun jubileum is niet het enige wat Borderlands 3 voor ons in petto heeft de komende tijd. Vandaag is namelijk de vierde DLC, Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck, bekendgemaakt via een trailer.

Het is nog maar een paar maanden geleden dat de derde DLC van Borderlands 3 genaamd Bounty of Blood uitkwam, maar volgende maand kunnen we alweer een nieuwe DLC verwachten. Een paar dagen geleden is een teaser uitgebracht voor deze nieuwe campagne en vandaag is dan de vierde DLC, Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck, officieel aangekondigd middels een trailer. Hierin wordt getoond hoe spelers op avontuur gaan in 'the meat castle', met een trein genaamd de 'Locomöbius' kunnen reizen en 'Vaulthalla' kunnen betreden waar je erop los kan schieten. Er is echter vooral veel krankzinnigheid te zien in de trailer. Natuurlijk komt de DLC met nieuwe content, zoals legendarische wapens.

Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck is vanaf 10 september te spelen en is beschikbaar in de huidige season pass.

Bron: Borderlands
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord