Trailer: Warframe heeft een nieuwe update gekregen

Geplaatst:

Warframe heeft een nieuwe update gekregen, genaamd Citrine's Last Wish. De update neemt een romantisch verhaal met zich mee, zo net na Valentijnsdag.

Een van de nieuwe toevoegingen in Citrine's Last Wish is nieuwe Mirror Defence-missies, omschreven als "klassieke verdedigingsmissies met een twist". In de nieuwste type uitdaging neemt Tenno het op tegen sterke vijanden die vastbesloten zijn om de kracht van twee in kristallen gevangen geliefden, verloren in tijd en ruimte, voor zichzelf te gebruiken. De missie is te vinden op het nieuwe knooppunt Tyana Pass. "Als reactie op de band tussen Belric en Rania," legt ontwikkelaar Digital Extremes uit, "heeft The Void een gat in de ruimte geboord om hun bewaarde lichamen voor eeuwig met elkaar te verbinden." Spelers moeten Grineer en Corpus afweren terwijl ze Rania's kristal op Mars en Belric's kristal op Venus verdedigen om hen te herenigen. De vorige update voor de game, Veilbreaker, kwam uit in september 2022.

De nieuwe update voor Warframe, Citrine's Last Wish, is nu live op alle platformen.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warframe

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 maart 2013

Ontwikkelaar

Digital Extremes

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord