Disney Dreamlight Valley

  • Ontwikkelaar Gameloft
  • Eerste releasedatum 6 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Woody & Buzz komen spelen in Dreamlight Valley

Tijdens de Disney Games Showcase was er ook ruimte voor de nieuwe game Disney Dreamlight Valley. Toy Story voegt zich binnenkort namelijk bij de franchises die al in de game zitten.

Disney Dreamlight Valley is nog maar net in Early Access, maar de eerste content update is vandaag al aangekondigd. Niemand minder dan Woody & Buzz komen de andere Disney personages vergezellen in Dreamlight Valley. Zij komen uiteraard niet met lege handen en brengen een hoop nieuwe content met zich mee. Zo zijn er tal van nieuwe accessoires en kledingstukken in het thema van Toy Story. Ook is er een nieuwe ruimte waarin je de Toy Story personages kunt bezoeken. Uiteraard kun je ook allerlei nieuwe missies spelen en moet je Buzz en Woody helpen.

Woody & Buzz brengen Toy Story komende herfst naar Disney Dreamlight Valley. Wil je hulp bij je avonturen? Check dan onze Disney Dreamlight Valley guide.

BRON Disney

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?