Trailer: World of Tanks verwelkomt Rambo, Snake en Braddock

Geplaatst:
Aangepast: 16 december 2020 18:13

Season 3 en de grootste update van World of Tanks Console staan klaar. Hierbij verwelkomt de MMO actiehelden Rambo, Snake en Braddock.

Het derde seizoen van World of Tanks Console is beschikbaar en voegt daar actiehelden Rambo, Snake en Braddock aan toe. Deze iconen uit de jaren '80 voegen veel actievolle content toe aan de game. De helden zijn in de garage te zien en zijn beschikbaar als commandanten in hun gepersonaliseerde tanks. Daarnaast kunnen spelers strijden voor Premium en Hero skins voor alle personages. Naast nieuwe content biedt World of Tanks een grote update aan met verbeterde speelervaring dankzij de upgrade van de engine van de game en die van de graphics. Met behulp van verbeterde verlichting, details en texturen ziet de game er een stuk mooier uit. Ook de User Interface heeft een upgrade gehad waardoor de game beter aanvoelt. Daarnaast heb je een beter inzicht op jouw persoonlijke ontwikkelingen via de Personal Tab die jouw voortgangen toont op jouw carrière, keycards, medailles, statistieken en activiteiten.

World of Tanks Console is sinds kort beschikbaar voor next-gen consoles. De game is beschikbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Bron: World of Tanks
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Tanks

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 april 2011

Ontwikkelaar

Wargaming

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord