Vampire Survivors komt eindelijk naar de PlayStation

-

Vampire Survivors komt dan eindelijk later deze maand naar de PlayStation 4 en 5. In april werd al aangekondigd dat Vampire Survivors naar de PlayStation-consoles zou komen, maar er was nog geen datum bekend

Op een gegeven moment duurde het fans wel erg lang, want ze hadden nog steeds niets gehoord van de ontwikkelaar over de PlayStation-versie van de game. Poncle gaf onlangs een statement af via social media met een verklaring. Vampire Survivors is de eerste game van de studio die door het PlayStation-review proces gaat. Pas als de game door Sony is goedgekeurd, kan hij uitgebracht worden in de PlayStation Store. Gelukkig is het nu eindelijk zo ver, Poncle heeft een nieuwe trailer gedeeld met daarin een releasedatum voor de PlayStation-versie van Vampire Survivors.

Vampire Survivors is vanaf 29 augustus ook te spelen op de PlayStation 4 en de PlayStation 5.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire Survivors

Ontwikkelaar:

poncle

Uitgever:

poncle

Release:

20 oktober 2022

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord