Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Veel gameplayuren voor Resident Evil 5

Jun Takeuchi is de producer van Resident Evil 5 en hij had veel dingen te vertellen in een interview. Zo blijkt de game al over de helft te zijn en zal het veel gameplayuren hebben.

De producer vertelde dat de game nu voor zestig procent af is. Daarnaast beweerde hij ook dat er twintig uur gameplay in de game zal zitten. Dit lijkt misschien niet zo veel, maar in vergelijking met andere games in hetzelfde genre is dit zeker veel.

Resident Evil 5 staat in de planning voor 2009 voor de Xbox 360 en PlayStation 3

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?