Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Verschillende extra's voor Resident Evil 5

Er zullen verschillen zitten in de versies van Resident Evil 5. Dit werd vandaag bekendgemaakt door Capcom.

De PlayStation 3 versie zal een making-of bij het exemplaar bevatten. De Xbox 360 versie krijgt een metalen doos als hoesje. Hierin zit ook de soundtrack van de game. De metalen doos is gelimiteerd. De making-of zal altijd bij de PlayStation 3 versie zitten.

Er is ook nog een Limited Edition aangekondigd. Deze is nog meer gelimiteerd en zal een 2 gigabyte USB stick bevatten, een artbook van 32 pagina's en een tas zoals we die kennen van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?