Video: Dit is de Necromancy skill in RuneScape

Geplaatst: 5 juni 2023 23:22
Aangepast: 27 juni 2023 09:39

Voor het eerst sinds lange tijd krijgt RuneScape er een nieuwe combat skill bij. De ontwikkelaars van Jagex praten je helemaal bij over de Necromancy skill in een nieuwe video.

Er is veel tijd en aandacht gegaan naar de implementatie van de nieuwe Necromancy skill. Jagex heeft in december al een RuneScape teaser voor de Necromancy skill naar buiten gebracht. Nu is er een uitgebreide video opgenomen waarbij de ontwikkelaars dieper ingaan op de nieuwe skill en wat deze betekent voor de game. Necromancy is een compleet nieuwe combat stijl die zowel voor de beginnende als de gevorderde RuneScape speler interessant is. Maar deze RuneScape update brengt meer met zich mee. Er is een nieuwe locatie, nieuwe quests, nieuwe rituelen en een nieuwe verhaallijn, om OSRS-goud te verdienen. In een nieuwe video van Jagex komt dit allemaal voorbij.

De Necromancy skill is gratis beschikbaar voor spelers tot level 20.

Bron: Jagex
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RuneScape

Series

-

Uitgever

Jagex Games Studio

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

29 maart 2001

Ontwikkelaar

Jagex

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord